Verzend- en leveringsbeleid

 
 

Bestellingen uit de webshop worden zo spoedig mogelijk verstuurd – dit hangt een beetje af van de drukte. We streven ernaar om je pakket binnen 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling per post te versturen. Heb je wat meer haast met de bestelling omdat het bijvoorbeeld een cadeau is? Noem het in de opmerkingen bij je bestelling en neem eventueel voor de zekerheid nog even contact op per mail, dan kijken we wat we kunnen doen (mail@danadijkgraaf.nl of 06-49 500 094).

Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een bevestiging van Mollie in je mailbox. Heb je deze niet ontvangen? Check dan even je spambox en neem anders contact op (mail@danadijkgraaf.nl). 

Verzendkosten
De verzendkosten worden aan de hand van de hoeveelheid en soort producten berekend. Deze vindt je terug in het bestelproces.

Retouren

Ben je niet tevreden met je product? Binnen 14 dagen na aankoop (meer details: algemene voorwaarden) mag je de koop herzien. Heb je het product nog niet gebruikt en is het met zorg behandeld en onbeschadigd? Stuur het dan terug in de meegeleverde (of soortgelijke) verpakking naar:

Dana Dijkgraaf Design
t.a.v. Dana Dijkgraaf
Westervoortsedijk 73HE
6827 AV Arnhem (NL)

 

Voeg hierbij het meegeleverde retourformulier toe. Heb je deze niet meer of niet gekregen? Geen punt, deze kun je namelijk hier downloaden.

Kosten voor retourzending kunnen wij helaas niet op ons nemen. Als de retourzending is ontvangen bij ons op de studio en alles is in orde, dan krijg je zo snel mogelijk je geld terug (binnen 10 werkdagen).

Verkeerd verzendadres ingevuld?
Dat kan gebeuren. Stuur in dat geval zo snel mogelijk een mail naar mail@danadijkgraaf.nl. In sommige gevallen kunnen we het adres nog aanpassen voordat het verwerkt wordt. Zodra je bestelling niet afgeleverd kan worden omdat het adres niet klopt, wordt het pakket teruggestuurd. Dan nemen we contact met je op. Het kan wel zo zijn dat we bij opnieuw verzenden de kosten bij je in rekening brengen.

Bestelling wijzigen of annuleren?
We kunnen niet garanderen dat we de bestelling nog kunnen aanpassen of annuleren, nadat je online de bestelling hebt geplaatst. Stuur in het geval van wijziging of annulering een mail naar mail@danadijkgraaf.nl.